Fra landbrug til salon med Flowerfall

Flowerfall er det ultimative inden for afslapning og en salonoplevelse på næste niveau. Flowerfall er bogstaveligt talt have i en flaske med 98% naturligt afledte ingredienser, dyrket på Oway's biodynamiske ejendom i Bologna Italien, du kan ikke komme tættere på naturen.

Det første trin i denne magiske blanding er de planter, der dyrkes på en biodynamisk-organisk metode og derefter høstes i løbet af deres balsamico-periode. Disse dyrebare planter opvarmes derefter med damp, som absorberer de aromatiske molekyler, der findes i planten. Dampen afkøles derefter med koldt vand og lades til hvile, indtil den essentielle olie og hydrolatet (vandkomponenten) adskiller sig. Hydrolatet er aktivt vand, der er dybt infunderet med de opløselige ekstrakter af planterne og aftappes for at skabe Flowerfall-behandlingen.

Behandlingen

Flowerfall behandlingen kan bruges på tre måder.

1. Hydro-Dhara
2. Anti-Aging Floral Waterfall
3, Sprayes direkte på hår eller krop

HYDRO-DHARA TREATMENT

Dette er den ultimative salonoplevelse, hvor Flowerfall-behandlingen blandes med enten den styrkende blanding, afslappende blanding eller antioxidantblandingen (afhængigt af dit hår og hovedbundens behov) og varmt vand. Denne blanding dekanteres derefter ind i Hydro-Dhara-sættet og strømmer igennem dit hår og hovedbund med fokus på, at stimulere hypofysen i midten af ​​panden for den ultimative behandling af velvære..

ANTI-AGEING FLORAL WATERFALL

Denne behandling er ideel til at afslutte din farve eller for at øge glansen og antioxidantbeskyttelsen. Pure Flowerfall-behandling hældes over hovedbunden og masseres derefter forsigtigt ind med den aromaterapeutiske blanding af bergamot, appelsin, lime, rose, lavendel, verbena og Ylang Ylang.

Hjemme

Du kan bruge Flowerfall derhjemme til et aromaterapeutisk energiboost. Enten spray Flowerfall direkte på fugtigt hår efter vask med dit foretrukne OWAY-hårplejeprodukt - eller spray den direkte på din krop eller hår når som helst for en øjeblikkelig følelse af velvære.
web counter